U OVOJ KUĆI JE ODRASTAO TONI BIJELIĆ: Stekao VELIKO BOGATSTVO, a evo odakle je krenuo
Toni Bijelić i Dragana Mirković, Foto: M.M./ATAImages

sve interesuje

U OVOJ KUĆI JE ODRASTAO TONI BIJELIĆ: Stekao VELIKO BOGATSTVO, a evo odakle je krenuo

Jednom prilikom je sa naslednikom posetio porodični dom

Objavljeno: 09:13h

Pevačica Dragana Mirković odlučila je da stavi tačku na brak sa Tonijem Bijelićem nakon 24 godine skladnog odnosa.

Toni je, osim po dugogodišnjem braku koji je imao sa pevačicom, poznat je po velikom bogatstvu koje je stekao.

Iako su mnogi mišljenja da je oduvek živeo u luksuzu, Toni je zapravo odrastao u trošnoj kući u selu Šimići, nedaleko od Banja Luke.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/marko.vnm

Da svoje korene nije zaboravio svedoči činjenica da je nedavno, u društvu svog naslednika, posetio porodični dom i plac odakle je objavio fotografije na svojim profilima na društvenim mrežama.

Kasnije tokom života sa doskorašnjom suprugom Draganom i decom živeo je u dvorcu "Ebenfurt" čija je vrednost procenjena na 50 miliona evra. Dvorac, u kom je sada ostala pevačica sa decom, sagrađen je još u 12. veku i enormno je prostran. Takođe, ovaj dvorac poseduje i veliki plac, koji se procenjuje na 1,5 hektara.

Dragana je sve obrazložila u saopštenju za medije koje vam prenosimo u celosti.

"Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Dragana Mirković
foto: Dragana Udovičić

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju", stoji u saopštenju.

Bonus video:

00:27

Dragana Mirković sa suprugom

(Espreso/Blic/Olgica Kosovac/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.